Free cookie consent management tool by TermsFeed
ISTSS Logo ISTSS Logo
 

Nominering till ISTSS Awards 2023

Kommittén för ISTSS Awards öppnar nu möjligheten att nominera inför 2023 års utmärkelser. ISTSS uppmärksammar genom ISTSS Awards insatser som forskare, kliniker och opinionsbildare gjort för kunskapen om traumatisk stress. Kommittén kommer tillkännage och hedra mottagarna vid ISTSS:s 39:e årsmöte 1–4 november 2023 i Los Angeles, Kalifornien, USA. Nomineringsstopp är den 15 maj 2023 kl. 23.59, amerikansk tid.
 
En person kan nomineras eller nominera sig själv i de olika kategorierna. En person kan nomineras till flera priser. Kommittén uppmuntrar speciellt nomineringar av personer som inte traditionellt uppmärksammas, exempelvis underrepresenterade minoriteter, och välkomnar nomineringar av personer både i och utanför Nordamerika. ISTSS:s styrelseledamöter kan inte nomineras.
 
På grund av en stor mängd nomineringar har kommittén inte möjlighet att överväga ytterligare material. Nomineringar som överskrider tecken- eller sidbegränsningarna, eller nomineringar som inkommer efter nomineringsstopp, kommer inte att beaktas.
 
Frågor? Kontakta kommittén på [email protected].